eesti meediainimesedmajandus

Andres Arrak on konservatiivide tankistina ajakirjanduse sõber

Sellel nädalal kuulutati välja ajakirjanduse sõber ja vaenlane. Sõbraks valiti parempoolsete parteide suuvooder Andres Arrak, kes selgitab “rahvale nii ilusti” miks A. Ansipi valitsus ei ole majanduse kriisis paremini hakkama saanud. Tuleks meenutada, et parempoolsed vaated ja ideoloogiad olid ka globaalse kriisi allikateks, sest Georg Walker Bush teatavasti oli konservatiivide parteist tulnud president ja tema ametiaja 2 viimast aastat avaldasidki selle ebakompetentsuse ja kriisi viljad, mida oli eelneva 6 aasta jooksul oma teadmiste vähesuse ja parempoolsete ideloogiate tõttu esile kutsutud. Tuleks meenutada, et aastal 2000. ametisse astudes sai Georg Walker Bush riigieelarve, mis oli paarisaja miljardi dollariga ülejäägis. 8 aastat hiljem oli tema päranduseks 2 alustatud sõda Afganistanis ja Iraagis, neile kulutatud sajad miljardid laenude raha ja ajaloo suurima defitsiidiga ehk puudujäägiga Ameerika Ühendriikide eelarved.

Eesti Vabariik oli Georg Walker Bushi jooksupoiss, teener, tentsik ja kannupoiss neis kahes sõjas ja nüüd on vaja Andres Arraku taolisi tegelasi, et nad leiaksid teised põhjused majanduse kriisile ja hoiaks tõde ilmsiks tulemast, et parempoolsed ideoloogiad küpsetasid majanduse languse kriisiks nii USAs kui ka Eestis.

22.04.2009 ETV2 Andrus Arrak majanduse prognoos ja aasta pressi sõber
22.04.2009 ETV2 Andrus Arrak majanduse prognoos ja aasta pressi sõber

Eesti majanduskriisi sügavust on süvendanud Andresed ja Andrused. Arraku nimeline õigustab Ansipi nimelise tegevusi, ühed mustad mõlemad.

Lisame siia juurde, et tänu Reformierakonnale, Andrus Ansipile ja Andres Arrakule on Eestis hävinud see vähenegi keskklass mis oli meil tekkinud. Osalt olid selle põhjuseks inimestele konksuga välja heidetud kodulaenud, teiselt poolt aga suhete rikkumine Eestis elavate vähemuste ja naaber riikidega. Seejuures on Eesti sama innukas IMF-i eeskujude järgimisel kui omal ajal Argentiina, mis vähem kui 10 aastaga lagunes ka keskmisel jõukuse tasemel olevast riigist naturaalmajanduse ja nälgivate inimestega riigiks. Sellest argentiina majanduse kriisist kirjutan lähiajal veel pikemalt. Senini nautige aga majandusest välja mõeldud jutte rääkivaid Andres Arraku ideid, mille ellu viimisel kägistame täielikult ära Eesti sisetarbimise.

PS. Selle ETV2 vigase nime pärast pidin ka käesolevas kirjatükis Arraku parandama ikkagi Andreseks. Seega siis veel üks näide, et pigem usalda oma teadmisi ja mälu ning mitte televisioonist nähtavat pilti. Nad valetavad isegi Arraku nimega, rääkimata siis majanduse prognoosidest.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga