Sotsiaaldemokraadid viisid parempoolsed paanikasse

Umbes kuu aega tagasi kirjutas infopartisan Andres Keskerakonna ja SDE Tallinna koostöölepingu kohta, et poliitilise maastiku paremal tiival valitseb praegu mitte paanika, vaid peaaegu piiritu kahjurõõm, mida suudetakse vaevu varjata. Üldiselt usutakse, et Jüri Pihl kirjutas Edgar Savisaare puudliks hakates alla oma poliitilisele surmaotsusele.
http://infopartisan.blogspot.com/2009/11/keskerakonna-ja-sde-koalitsioonist.html

Möödunud nädala skandaali suureks lavastamine tuntud ajakirjanike vahendusel lõi küll mõrasid Jüri Pihli renomee fassaadi aga Rein Langi puusalt tulistamised teda edasise suhtes ei sandistanud. Selles mõttes oli tema kahtlustel rajaneva kirja avalikuks tulek väiksem plekk erakonna mainele kui tänane otsus IRL-i kaitseministri poolt kuulutada ebaõnnestunuks klaasist tehno-fallose ehk Vabadussõja risti samba ehitanud firma tööd ja hakata otsima uut lahendust alatasa kustunud olekus risti valgustusele.

Kaldun arvama, et valitsusest välja põlatud Mõõdukad on pigem parempoolsete parteide trooja hobuseks, et nakatada Keskerakond poliitikute hulgas leviva reformitripperi viirusega. Nimelt kõigil Reformierakonnaga koos olnutel on pärast valitsusest lahkumist halvasti läinud: Keskerakond lõhenes 2003. (lahkusid Kreitzberg, Mikser, Tõnisson, jne), Res Publica käis päris alla 2005. ja pidi liituma IRL-iga, Rahvaliit ning Villu Reiljan said kaela maade vahetuse süüasja 2006.

Raske uskuda, et 2007. Reformierakonda valinud inimesed soovisid 2 aastaga saada majanduskasvu -15,1 % kvartali kohta ja 80 000 registreeritud või 2009. aasta jooksul töötuna arvel olnud 117 205 inimest!

Eesti tööpuuduselt Euroopa Liidus 4. kohal


See juba on kord poliitika puudus, et lubadusi saab täita vaid võimul olles ja seal endale partnereid valida enamasti ei õnnestu (selle on paika pannud valija).

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga