blogid ja internettinimesedpoliitika

Teatan Eesti Omanike Keskliidu poolt 500 000 krooni kantimisest

Järgnevalt siis teavitan kõiki valijaid, et regionaalminister Siim-Valmar Kiisler (Isamaa ja Res Publica liit) haldusalas tegutsev KÜSK on eraldanud asjatult 500 000 krooni IRL-i suuvoodritele Eesti Omanike Keskliit MTÜ-s. Selle raha eest pidi tulema portaal petitsioon.ee aga praeguseks on seal vaid valge leht.

Ilmselt läks Taavi Madiberk KOV valimiste ajal IRL-ile propagandat tellides eelarve piiridest üle ja see interneti projekt jäi tegemata. Kui lugeda 500 000 krooni taotluse projekti, siis pidi asi olema toimimas juba augustis-septembris.

projekt petitsioon.ee ei toimi eesti omanike keskliit
projekt petitsioon.ee ei toimi eesti omanike keskliit

Täna on meil veel detsember aga portaal pidi toimima juba oktoobris. Heaküll, vaesekesed jagasid oktoobris IRL-i buklette tekstidega Tallinnas maamaksu kaotamise kohta ja ei jõudnud interneti projektiga tegeleda aga ometigi novembriks oleks selle ikkagi valmis võinud teha.

Kahju muidugi, sest selle lansseerimine augustis-septembris oleks ilmselt võimaldanud teha kampaaniad a la korjame allkirju Keskerakonna vastu. Äkki oleks isegi mõned sajad hääled valimistel juurde saadud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga