Igale koondamisele eelneb töötaja tegevuse kaardistamine

Kui asutuses hakatakse tegelema töötajate funktsioonide kaardistamisega või palutakse ülesse kirjutada oma tööpäev, siis võite lähemal ajal oodata koondamisi. See on ametliku ettekäände saamine, et vabaneda niigi nendest töötajatest, kelle nägu ei meeldi. Eriti imelik on seda teha aga siis kui töötaja on aastaid teinud samal ametikohal tööd ja siis hakatakse organisatsiooni uuesti “kaardistama”. Jääb mulje, nagu ülemused ei tunneks oma alluvate tööd.

Pärnu abilinnapead Romek Kosenkranius ja Annely Akkermann palusid neile alluvate osakondade töötajatel nädala aja jooksul kirja panna, millega nad päeva jooksul tegelevad, saamaks ülevaadet iga ametniku töökoormusest.

http://www.parnupostimees.ee/?id=225033

Kindlasti tasub lugeda ka loo kommentaare.

Ma võin öelda, et ametikohtade funktsioonid said ametijuhendite järgi kaardistatud 2007. suvel. Võimalik, et hiljem on seda veel tehtud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga