Naljakas spam kiri raha välja petmiseks

Dear Friend,

Kuidas sa täna ja teie pere? Loodan trahvi, olen Mr.kevin Brown. Alates Haledon, North West London, siin Inglismaal. Ma töötan Natwest Bank Corporation Londonis. Kirjutan teile työhuoneestani, et saab olema tohutu kasu meile mõlemale. Minu osakonnas, kusjuures juhataja asetäitja (Greater London Regional Office, ma avastasin, mahajäetud summa on $ 12.5 million USA dollarit (kaksteist miljonit viissada tuhat Us Dollars) in kontole, mis kuulub üks meie välismaiste klientide Late Hr Thompson Morrison Ameerika kodanik, kes kahjuks kaotas oma elu lennuõnnetuses Alaska Airlines Flight 261, mis krahhi 31 jaanuar 2000, kaasa arvatud tema naine ja tütar.

Valik Teiega on tekitanud alates geograafilise iseloomu, kus te elate, eelkõige seetõttu, et seniilsus ja tehingu konfidentsiaalsuse siin. Nüüd meie pank on oodanud kõik sugulased tulevad üles nõude, kuid keegi pole seda teinud. Mina isiklikult ei ole andnud soovitud asukoha sugulastele 2 aastat nüüd püüan oma nõusoleku esitada teile lähedasi / Kas saaja on surnud, nii et tulu selle konto hinnatud 12,5 miljonit dollarit võib maksta teile.

See makstakse välja või jagada need protsendid 60% mulle ja 40% sulle. Mul on tagatud kõik vajalikud juriidilised dokumendid, mida saab kasutada varundada see väide teeme. Kõik vajaduse on täita-teie nimed dokumentide ja seadustada see kohus siin tõestada teile õigustatud saaja. All I nõuavad nüüd on teie aus koostöö, konfidentsiaalsus ja usaldus, mis võimaldab meil näeb see tehing läbi. Garanteerin teile, et see täide õigustatud korraldus, mis kaitseb sind igasuguse rikkumise eest law.Please, annab mulle järgmine: kui oleme 7 päeva kestab see läbi. See on väga URGENT PLEASE.

1. Terve Nimi
2. Teie: Telefoninumber
3. Teie kontaktaadress.
4. Vanus:
5.Core Töö / Töökoht:
6.sex:

Võttes läbinud metoodilise otsing, otsustasin ma teiega loodame, et leiate seda ettepanekut huvitavaks. Palun Teie kinnitust selle sõnumi ja näitab teie huvi, siis ma esitaks teile rohkem teavet. Püüab andke mulle teada oma otsuse, selle asemel hoiab mind ootab.

Tervitused,
Mr.kevin Brown.

* rasvases kirjas naljakad tõlke kohad või ingliskeelsed väljendid. Arvatavasti ei olnud algse kirja koostaja üldse inglise keele kõneleja ehk google translatori materjal oli tema jaoks võõrkeeles koostatav.

Postitasin rubriiki masintõlke naljad ja eesti keele vägistamine.

Mitte mingil juhul ärge uskuge taolisi tekste ja pakkumisi, sest ilmselgelt soovitakse kätte saada vaid teie isikuandmeid ja identiteeti.

Eriti lahe oli: Loodan trahvi, työhuoneestaani (töötuba soome k.), seniilsus ja näeb see tehing läbi.

One thought on “Naljakas spam kiri raha välja petmiseks

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga