inimesed

Rein Lang viidi võõrutusravile ja Keskerakond alustab koostööd Ühtse Eesti eest

Täna tuli 2 head teadet.

Esiteks viidi justiitsminister Rein Lang võõrutusravile Wismari haiglasse:

Justiitsminister Rein Lang viidi täna varahommikul Wismari haiglasse, sest öösel naabrite kutsutud politsei tuvastas tal raskekujulise narko- ja alkojoobe.
Minister märatses terve öö, häiris ropu röökimisega naabrite öörahu ning tekitas kehavigastusi oma elukaaslasele, mistõttu tuli ta mõneks ajaks ühiskonnast isoleerida, teatas Wismari haigla peaarst Valdur Jänes. Enne hullusärki aheldamist kähises minister, et tema õnnetuses on süüdi eesti ajakirjandus, mis on ta viinud viimase piirini.

Allikas: Rein Lang suunati sundravile

Teiseks tuli teade, et Keskerakond ja Ühtne Eesti eest teevad juba koostööd parempoolsete parteide vastu:

Eile õhtul Tallinnas toimunud Eesti Keskerakonna juhatuse erakorralisel koosolekul võeti vastu otsus teha ametlik koostööettepanek loomisel olevale erakonnale Ühtne Eesti.
“Olgem ausad, tegelikult võitleme me mõlemad paremerakondade Reformierakonna ja IRL populismi vastu. Me tunneme tõsist muret Eesti juhtkonna stagneerumise pärast ning selle pärast valutab südant ka Ojasoo,” ütles Savisaar.
“Kuidas oleks meil võimalik läbi rääkida valitsuserakondade esindajatega, kes tulevad meie etendustele ja lärmavad saalist: “Mis teil öelda on?” Ma küsiks – mis neil öelda on?” ütles Ojasoo.
“Keskerakonnaga on lihtsam läbi rääkida, kui tänaste valitsuserakondadega. Valitsuserakondlased muretsevad pigem selle pärast, kuidas jääda peale valimisi võimule, kui sellepärast, mis oleks hea Eestile,” lisas Ojasoo.
Keskerakond ja Ühtne Eesti kavandavad konsultatsioonide jätkamist, kuid mitte enne Ühtse Eesti suurkogu. Pooled on seisukohal, et detailsemalt saab arutada võimaliku koostöölepingu sisu peale seda, kui erakond on ametlikult asutatud.

Keskerakonna pressiteade, lisainfo Kadri Simson
http://www.keskerakond.ee/meedia/uudised#1295

Minu naljasoon on täna umbes ja mul ei ole neile kahele teatele midagi juurde lisada.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga