1. aprilli esimesed märkamised

Täna oli järjekordselt +10 kraadis ilm ja vaatamata visalt sulavatele lumehangedele on kevad täies jõus. Kusagil kella 14 paiku nägin esimest mesilast lendamas, kolmveerand tundi hiljem esimest liblikat. Kusjuures see oli sama liiki kui möödunud aasta 3. aprillil esimest korda märgatud kirju liblikas. Saab näha, kas tuleb ka kirju ja põnev suvi. Selle pildi panin möödunud kord aadressile:
https://www.virgokruve.eu/2009/04/03/nagin-selle-aasta-esimest-liblikat/

Lindude linnumaja pidin viima senisest asukohast kaugemale, sest sinitihane on selle läheduses asuva pesakasti välja valinud ja ajab vihaselt taga endast poole suuremaid rasvatihaseid, kes ilmselt tulid vaid toidulaualt seemneid otsima.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga