inimesed

Mida teeb Indrek Tarand nõukogude riiviga?

Euroopa Parlamenti valitud, saja kahe tuhande hääle saanud, Indrek Tarand osutus täiesti ebapraktiliseks meheks. Eilses ETV “Erisaates” teatas ta Brüsselisse minemisest kui “vanema poja kohustusest üle võtta isa töö” ja siis valis riiuli kümnete asjade seast porgandiriivi. Oleks siis võtnud Rompuy pildi või ükskõik mille muu. Isegi reformikas Jürgen Ligi oli taibukam ja võttis riiulist raamatu (Mart Viisitamme oma). Mida sa Indrek selle riiviga küll teed?

indrek tarand valis etv erisaates endale riivi
indrek tarand valis etv erisaates endale riivi

Halvemal juhul saad sellega naise käest köögis piki pead, sest nõukogude disain tähendas head aerodünaamikat aga kohutavat riivimise võimet. Tänapäeva naised aga pole harjunud, et asju peab ise tegema. Pesu ja nõusid peseb masin ning vaid eriti hullumeelsel on olemas veel selline relikt kui õmblusmasin ehk kogu riidekraam ostetakse poest.

indrek tarand valis etv erisaates meenete riiuli ees, kust valis endale nõukogude riivi.
indrek tarand valis etv erisaates meenete riiuli ees, kust valis endale nõukogude riivi.

Muidugi tuleb möönda, et saates pakutavad asjad on crap ja nende seast vähem crap´i välja otsimine on üsna paras pähkel. Seal võiks alati 1 raamat saadaval olla, siis oleks vähemalt asjaliku valiku võimalus. Pealegi on meil ju  praegu lugemise aasta. Aga ma mäletan, et seal on pakutud ka trianglit, kellukest ja vist isegi seda laste mänguasja, mis on haamri kujuline aga mille otstes on vilet tekitavad padjakesed (mäletate kindlasti oma nõukogude lasteaia kogemustest).

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga