inimesedpoliitika

Tähelaev tõstis Reformierakonna propaganda taevasse

Reformierakonna vastu sümpaatiat tundev Reet Linna andis jälle järgi kiusatusele ja tegi 1 tunni ja 15 minutilise saate reformikas Valdo Randperega.

Selle tutvustus internetis:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=E0-UcGEyqwQ]

2007. novembris kirjutas reformikate lembusest ETV-s SLÕhtuleht:

«TÄHELAEVA» REFORMIKLUBI: Eelmisel pühapäeval oli saates reformierakondlane Kristiina Ojuland, tuleval pühapäeval tuleb Jaak Salumets. Vahetult enne seda käisid «Tähelaevas» reformierakondlased Raivo Järvi ja Toivo Asmer.

Neist esimese ja viimase puhul on saatejuhiks Reet Linna, kes eelmisel aastal saates “Tantsud tähtedega” nimelt oravate erakonnalt toetust otsis.

See, et rahvusringhäälingu juht on reformierakondlane Margus Allikmaa, näib olevat avaldanud mõju ka ETV saadetele.

“Igaüks, kes saab, kasutab oma inimeste propageerimiseks kõiki võimalikke ja võimatuid vahendeid. Me ei saa seda neile pahaks panna,” arvab keskerakondlane Aivar Riisalu siiski. “Kultuuriinimesed on korraga otsa lõppenud.”

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=255054

Ma ei hakka rohkem  kõnealuse saate kohta kirjutama, sest sellega teeksin reklaami ja tekitaksin huvi ning see ei ole minu eesmärk. Selle asemel tsiteerin Valdo Randpere arvamust lumpeni lummamiseks telepurki surutud kuulsat ja tundmatut esinejate kasutavate saadete a la “Tantsud tähtedega” või “Laulud tähtedega” kohta:

Esimese hooaja “Laulud tähtedega” saate võitnud Valdo Randpere tantsusaatesse osalema ei läheks. “Ma ei taha olla kloun, kes jookseb ühest saatest teise. Mulle tundub, et sellistele inimestele jääb vilets mekk külge,” arutleb ta.

http://publik.delfi.ee/news/laulud/article.php?id=30122533

Kõige parem propaganda ongi selline, mida tehakse täiesti vabas õhustikus nagu seda on tantsimine või laulmine. Nagu tõestas Margus Tsahkna, siis laulda oskas ta hästi aga IRL-i peasekretäri kohustustega toime tulemine oli  alla keskmise. Kuidas muidu tõlgendada Riigikogu fraktsiooni vähenemist 2007. valimiste järel umbes 10 koha võrra ehk 1/3 mandaatidest ja 2009. valimistel üsnagi kehva tulemuse saamist.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga