inimesedpoliitika

Jaan Kundla võiks oma libablogi kirjutaja paljastada

Lugesin ajalehe Postimees autorina töötava Priit Pulleritsu identiteedi kaaperdamisest interneti kommentaari kaudu ja jäin mõtlema Riigikogu liikme analoogsele olukorrale. Nimelt kirjutati Priit Pullerits nime alt R2 saate “Rahva Oma Kaitse” foorumisse

“veerpalu ja värnik, marss trenni tagasi! lollakad sportlased ei tea distsipliinist mitte midagi.”

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=371335

Sellise arvamuse peale nördinud sportlased küsisid selgitusi Pulleritsu käest, kes polnud loomulikult asjast teadlik ja autori tuvastamiseks pöördus siis politsei poole. Internetis ei ole võimalik tuvastamatult liikuda ja loomulikult leiti ülesse ka see võõra nimega arvamuse avaldaja.

kuna noormees tunnistas oma süüd ja kahetses pattu, siis soovib prokurör kriminaalmenetluse lõpetada ilma kohtuistungita ning määrata varasemalt kriminaalkorras karistamata suupruukijale 20 tundi üldkasulikku tööd.

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=371335

See on tegelikult üsna karm karistus vaid 14 tähe valesti kirjutamise eest. Oleks ta kirjutanud Paul Pullerits, ei oleks see tekst loomulikult tähelepanu pälvinud aga ka talle ei oleks mingit karistust mõistetud.

Seega tahaksin ma väga teada, miks Riigikogu liige, kes saab 4 keskmist palka, ei suuda politseile kirjutada avaldust või isegi mitte pöörduda interneti blogi kirjutamise teenust pakkuva firma Google Inc poole, et lõpeks ära tema nime all libablogi kirjutamine. Niipalju kui mina tean, siis Jaan Kundla on eitanud oma seoseid leheküljega http://jaankundla.blogspot.com/

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga