Maret Maripuu on tagasi Riigikogu pildis

Mäletate veel seda eelmist sotsiaalministrit Maret Maripuud Ref0rmierakonnast, kelle ministeeriumi infotehnoloogiline uuendus jättis tuhanded töövõimetuse toetuse saajad mitmeks kuuks ilma igasuguse abirahata? Ah ei mäleta? Pole viga, ma siis tuletan meelde, et ta on viidud reformikate kanalasse toibuma ehk siis parlamendi liikmeks ja suuruses 1/31 Reformierakonna fraktsiooni koosseisust. Võibolla isegi väiksem, sest Tarmo Mänd hülgas Rahvaliidu ja põgenes ka reformitripperi voodisse.

Maret Maripuu on Riigikogus seadustega susserdamas. Kaader 6. aprill 2010 Riigikogu interneti ülekandest
Maret Maripuu on Riigikogus seadustega susserdamas. Kaader 6. aprill 2010 Riigikogu interneti ülekandest

Kui ma nüüd seda pilti vaatan, siis tuleb mulle pähe kange sarnasus Tatjana Muravjovaga. Ilmselt neil on sama juuksur. Kuid Maret ei tohiks ju veel nii-iii vana olla aga kes teab kui raske see 4 keskmise palga eest tehtav töö võib tegelikult olla ja kuidas inimese kiiresti ära vanandada.

Hoidu reformierakonnast!

Praegu peaks sellele möödunud aasta Euroopa Parlamendi bännerile lisama, et töötuid on registrisse jäänud 95 tuhat aga koos välja kukkunutega (kes enam töötu toetusraha ei saa) kuni 150 tuhat.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga