eesti meediapoliitikatelevisioon

Eesti ajaloo ümber kirjutamine Hollywoodi käsikirjade järgi

Tegin väikse artikli või nupukese sellest kuidas koos filmiga “Laulev revolutsioon” on täheldatav ajaloo muutmine hollywoodi käsikirjade paremate tavade stiilis. ERSP-lased ja Eesti Kongress ülistatakse Eesti iseseisvuse toojateks ning täielikult vaikitakse maha meie oma Rahvarinne ja tookordne valitsus (Edgar Savisaare oma).

Artikkel ise on siin http://www.kesknadal.ee/est/uudised?id=14432

Mõne aasta eest oli ameeriklaste tehtud “Laulev revolutsioon” selle üheks näiteks, nüüd kristlaste pühade ajal näidati kahel korral 90 minuti jooksul filmi “Rahva vabadus”. Ma ei ole tükil ajal näinud sedavõrd ühepalgelist ja kallutatud filmi kui seda oli 2. ja 5. aprillil ETV kanali pealt nähtav. Mis kõige hullem, seda tehakse maksumaksja rahadega. Olen vist tõele väga lähedal kui nimetan seda organisatsiooni, mis on ennast imenud riigieelarve külge, hoopis Eesti Reformierakonna Ringhäälinguks.

Sellest vabanemiseks ja nende võõrutamiseks on ainult üks lahendus – loamaksude süsteem. Sellisel juhul annavad vaatajad rahaliste impulssidega märku neile huvi pakkuvatest asjadest. Mina saaksin siis näiteks ETV vaatamisest loobuda ja teadmisega, et ei ole seda ka kaudselt finantseerinud. Praegu ei ole vahet, kas see kanal mulle meeldib või oleksin huvitatud selle edasi kestmisest, eelarvelise asutusena finantseeritakse seda kõigi kodanike arvelt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga