poliitika

Parteid on kevadistes tõmbetuultes

* Keskerakond tegi 2 nädala eest kampaania töötuse probleemile osutamiseks aga klikimeedia pööras selle bumerangina nende vastu. Eilne kirikuisade avaldus oli selleks üheks viimaseks etapiks.

* SDE ja Rahvaliit plaanivad ühineda!

[polldaddy poll=3150000]

Võimalik valida kuni 2 valikut.

* Ühtne Eesti suurkogu võib 7. mail kujuneda erakonnaks. Vastust teame 8. mai järele, et palju rahvast oli ja kas 1000 inimest panid ennast kirja MTÜ asutajatena.

* Kõigi seniste valimiste eel on rahvale, täpsemalt sellele 1/3 mooduvastavale soo rahvale, kes muudab oma eelistusi, tekkinud mõni uus poliitiline jõud. 1999. oli selleks Reformierakond, 2003. Res Publica ja 2007. rohelised. Kes on 2011? Mina oleksin näiteks valmis selle erakonnaga minema. Kõigi praeguste vastu. Nii Reformierakond kui Keskerakond on küll rivaalid aga ikkagi lepivad kokku ja olgem ausad, praegu käib poliitikute võitlus rahva vastu, sest ainus milles nad olid kiiresti üksmeelel oli see, et nende sissetulekuid möödunud kevadel muuta ei olnud võimalik, sest seda ei lubavat seadus. Jätsid muidugi ütlemata, et annetada sellest võivad nad ka omast vabast tahtest aga minu meelest ei hiilga riigikogu liikmed sellega.

* Eesti Äriregistris registreeriti 31.03.2010 Esta Partei. Seega on juba uued tulijad olemas. Kahjuks siiski mitte erakonna vaid füüsilisest isikust ettevõtjana. Kas keegi teab midagi veel MTÜ Piraadipartei käekäigust? See vist suri ka välja.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga