Kuninglikud pulmad Rootsi pankade klientidele

Täna on Rootsi kuningriigis printsess Victoria pulmad. Eestis ei ole enam meie finantskapitali ja pangad kuuluvad rootslastele ning selle pärast teeb ka ETV ülekande sündmusest. Samamoodi käitub YLE1, sest Soome pangad müüdi rootslastele lama ajal.

Printsessil ei ole mingit võimu ja pole teada, millal ta võiks üleüldse kuningannaks saada. Kui Eesti naabri Venemaa presidendiks sai Dmitri Medvedev, siis ei tehtud televisioonis ülekannet. Kindlasti olid tookordsed kaadrid Kremli ja punase väljaku vaadetega samavõrd suurejoonelised aga venelaste kapital ei hakka esialgu veel sedavõrd silma ning nii vahimegi rootsi kuningate pulmapidu, mõlemal pool Soome lahte.

YLE 1 kaader Stockholmis toimuvatest ettevalmistustest printsess Victoria pulmadeks.
YLE 1 kaader Stockholmis toimuvatest ettevalmistustest printsess Victoria pulmadeks.

Hõissaa pulmad, panga peremeestel on pulmad.

YLE1 peal kell 16.00 kuni 19.30 (uudised 18.00 10 minutit) ja kell 22.00 kuni 01.00 kuninglik pulmaõhtu.

ETV2 peal kell 15.30 kuni 19.20

TV3 peal kokkuvõte kell 20.15 kuni 20.45 ja korduses pühapäeval kell 12.30.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga