Info 12 kuuga 49 436 töökoha kadumisest on leidnud levitajaid

Mulle saadeti hea inimese poolt linki viitega Rahvaliidu kodulehele. Seal oli ära toodud minu 18. augusti artikkel viimase 12 kuu jooksul toimunud laastamistööst tööturul kui töökoht kadus 49 436 inimesel.

Ma ei tea kui palju on Rahvaliidu kodulehel lugejaid aga mõned neist kindlasti loevad ka uudiste osa ja äkki jäi neile vähemalt pealkirjast see info meelde, et viimane aasta on toonud kaasa hoopis tagasilanguse tööhõives.

18. august 2010
12 kuuga kadus töökoht 49 436 inimesel
http://www.erl.ee/index.php?id=4&gr_id=1&act=one&news_id=1285

Võtan seda viitamist kui olulise sisuga artikli kirjutamist, millest võiks abi olla ka poliitilises kontekstis. Näiteks opositsioonis olevad parteid saavad argumente praeguse valitsusliidu vastu, kes kipub enda tegevust alusetult ilustama.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga