blogid ja internettinimesed

Peaks mõned sissekanded parooli taha panema

Sain eile teada, et sõber jätab praeguse töökoha ja naaseb kodulinna pere juurde. Tahaks sellest kirjutada aga ei saa, sest avatud tekst on kättesaadav ka kurja silmaga inimestele.

Eile oli printsess Diana surmaaastapäev. Minule seostub see pühapäevaga, mälestustega sellest päevast kuidas raadio vahendusel sellest kuulsin.

Tänasest on Iraak ilma liitlasvägede okupatsioonita ja Tony Blair avaldas mälestuste raamatu (selles ta õigustab endiselt Iraaki tungimist ja olevat Gordon Browni ebaõnnestumisi ette arvanud).

Leidsin eile ka ilmselt ühe esimese Eesti blogidest. Seal on sissekandeid juba 2003. aastast aga mäletan, et laiema kõlapinna sai blogimine alles 2006. aasta paiku. veigo.blog.ee oli algselt movabletype tarkvara peal, nagu ütles autor ja praegune on blogi standardiks saanud wordpressil. Kuigi nende aastate jooksul kokku 665 sissekannet ei ole suur arv, siis mind vaimustas just nimelt ajaline kestvus. Ma näiteks ei ole kindel, et minu blogi selle praeguses vormis on kasutusel kasvõi 4 aasta pärast.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga