inimesedReformierakond ja IRL salaliikmed

Liis Haavel tegutseb Mirjami nime ja parukaga edasi

Päevaleht avaldas selle endise reformierakondlase uutest õigusrikkumistest infot. Seekord maskeeris ta ennast paruka ja suurte prillidega ning kasutas nime Mirjam. Saagiks sai pangakaardi ja 54 000 krooni. Võimalik, et isegi rohkem, sest otsitakse võimalikke teisi kannatajaid.

Artikkel: http://www.epl.ee/artikkel/583681

Lisasin sellele kommentaari:

Mõni inimene on õppimisvõimetu. Kohe näha, et Reformierakonna kogemusega, sest ükski paragrahv ei takista uute kelmuste (pangakaardi väärkasutus läheb vist selle mõiste alla) korraldamist ja palgatööle selline muidugi ei lähe. Ainult hõlptulu peal väljas.

“Mirjam” oli Siim Kallaste ja Andrus Ansipite ridades 29.12.1998 kuni 18.01.2007

Nagu näete, siis 9 aastat parteilist kuuluvust andis talle piisavalt sotsiaalset kapitali (tutvusi inimestega), et edukalt tulla välja varasemast protsessist ning saada jätkata oma varasemat elatumise skeemi ehk siis vanurite petmist. Arvestades ühiskonna demograafilisi trende vananemisele, võib see valdkond noorte särtsakate ettevõtjate poolt veelgi (ära)kasutamist leida.

Reformierakonda kuulumise ajal vanuritelt maju ja maid välja petnud Liis Haavel 18.06.2008 Tallinnas Endla tänaval. Foto Virgo Kruve
Reformierakonda kuulumise ajal vanuritelt maju ja maid välja petnud Liis Haavel 18.06.2008 Tallinnas Endla tänaval. Foto Virgo Kruve

Nende politsei fotode järgi sain teada, et ta on 160 cm pikk aga see pole muidugi eriline näitaja (kontsad), sest paruka ja meigiga annab teha parajalt imesid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga