blogid ja internettinimesed

google viga hakkab juba tüütavaks muutuma

Täna oli neljas kord viimase paari kuu jooksul kogeda, et tahad firefox brauseri otsingu kastist saada kiiresti google tulemuse aga selle asemel teatatakse, et päringut ei saa teostada. See sarnanevat viirusele. No tore, mina olen vaid üks ühendus suure ISP võrgus ja kannatan siis kellegi teise pärast. Hakka või mõtlema, et asendaks google mõne teise otsimootoriga.

Ilmselt interneti teenused kasvavad teatud piirini ja siis hakkavad neid tabama hädad. Näiteks Facebook ja privaatsuse teemad, twitteris olnud viirusega lingid (alles möödunud nädalal), nüüdsed google takistused.

Samuti on reklaamijad ohustatud google kaudu näidatud reklaamide eest makstes, sest maailmas on teada vähemalt üks spetsiaalne google reklaamide klikkimise tarkvara. Selle eesmärgiks ongi sihikule võetud reklaamija rahakott tühjendada tühjade klikkidega ehk reklaamimine ei anna erilist tulemust.

google meil on kahju error 403
google meil on kahju error 403

*

Meil on kahju…

… kuid teie päring sarnaneb arvutiviiruse või nuhkvara rakenduse automatiseeritud nõuetele. Kasutajate kaitseks ei saa me teie palvega hetkel tegeleda.

Me taastame teile juurdepääsu nii kiiresti kui võimalik, proovige varsti uuesti. Kui kahtlustate, et teie arvuti või võrk on nakatunud, on soovitatav käivitada viiruse kontrollija või nuhkvara eemaldaja, et kontrollida, kas teie süsteemides on viiruseid või muud võltstarkvara.

Selle vea püsimise korral saate ehk probleemi lahendada Google’i küpsise kustutades ja Google’it uuesti külastades. Brauseri juhiste saamiseks võtke palun ühendust oma brauseri võrgu tugikeskusega.

Kui kogu teie võrk on mõjutatud, saate rohkem teavet Google’i võrguotsingu abikeskusest.

Me vabandame ebamugavuste pärast ja loodame teid peagi Google’is uuesti kohata.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga