Jultunud Elisa

Minu viimane kokkupuude selle firmaga oli möödunud aasta juulis kui lõpetasin kergendustundega nende mobiilse interneti lepingu. Eile jätkus neil jultumust helistada ja üritada pakkuda mingeid “soodsaid” kõnepakette. Ma kuulasin sissejuhatava teksti ära ja ütlesin, et mul on selle firmaga ehk Elisaga väga halvad kogemused ja ärgu nad mulle rohkem oma pakkumistega helistagu. Ütlesin seda tavalise hääle ja tooniga, sest firma põlastamine ei tähenda veel selle nimel helistajasse halvasti suhtumist. Kokku vältas kõne 25 sekundit.

Samasuguse palve mitte helistada olin neile teinud ka mõni kuu vare kui neil käis suvine kampaania. Ma nimelt olen olnud rohkem kui ühe numbriga nende klient aga enam edaspidi ei taha. Ennem olen tumm ja ilma interneti ühenduseta kui maksan sellele firmale.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.