17 õpetajat teenib rohkem kui Suurbritannia peaminister

Eesti peaminister Andrus Ansip on kindlasti üks enim teenivaid avalikke teenistujaid. Suurbritannia peaministrist David Cameronist teenib rohkem palka lausa 9000 ametnikku sh 17 õpetajat.

BBC saade “Panorama” leidis, et peaministrist enam teenis 6500 Tervishoiuameti (NHS) töötajat. Seejuures 385 õpetajat teenis 70 % peaministri aastasest palgast ning 17 õpetajat isegi rohkem kui konservatiivist peaminister David Cameron. Ilmselt kulub Eestis 17 aastat, et meie parimate õpetajate palk võiks jõuda praeguse peaministri palgani.

Täpsemalt saab sellest lugeda SkyNews lehelt
http://news.sky.com/skynews/Home/Politics/Article/201009315736046

Kas mäletate Res Publica aegu kui lubati heale õpetajale head palka ning haridusminister Toivo Maimetsa ametisse saamise järel selgus, et justkui ei olekski häid õpetajaid, kellele seda maksta? Mina ka ei mäletanud aga ülemöödunud kolmapäev Foorumi saade tuletas selle meelde, Aadu Must´a toodud näite tõttu (või oli sellel .

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga