inimesedReformierakond ja IRL salaliikmedtelevisioon

Ülikonna ja kampsuni ristsugutis Sergei Metlev

Kangesti tahaks olla Kaido Kama stiilis kampsuniga. Sellist habet tahaks ka nagu mardil aga ei kasva veel. Vähemalt saan siis kampsuni panna pintsaku alla. Just nii võis mõelda Sergei Metlev kui ta kutsuti Terevisiooni.

Pintsak-kampsunlane Sergei Metlev Terevisioon 27. september 2010.
Pintsak-kampsunlane Sergei Metlev Terevisioon 27. september 2010.

Ma pean tunnistama, et nägin elus esimest korda pintsaku alla pandud kampsunit või oli see mõni peenema nimetusega kudum kuid rõve näeb see sellegi poolest välja. Mäletan, et 10-15 aastat tagasi oli suhteliselt levinud vesti kandmine aga nüüdseks on see ka praktiliselt kadunud. Samuti on praeguseks üsna levinud, et ülikonna juurde ei kuulu lips (mis minu jaoks on positiivne areng) või eristab see siis pidulikumat riietust tavapärasest.

Metlev on osa IRL-i kampaaniast ja ilmselt kandideerib lähenevatel Riigikogu valimistel (kui ta on selleks ajaks 18. täis) selle erakonna nimekirjas. Tal on IRL-i jaoks sümboli väärtus, sest vastandus väga selgelt Venemaa suursaadikule. See oli muidugi sama ebameeldiv olukord, kus koeraposs kargas diplomaadile kintsu ja soliidne oleks olnud samaväärse staatusega inimeste debatt. Kui tuua natuke liialdatud näide, siis see oleks sama kui saata kodutu ETV foorumi saatesse minister Tõnis Lukasega vaidlema, et kus tehti eesti haridussüsteemis viga ning miks see kehvik on praegu ilma elu- ja töökohata.

2 thoughts on “Ülikonna ja kampsuni ristsugutis Sergei Metlev

  • 21. Riigikokku kandideerimiseks peab siiski täis saama 21- eluaastat.

    Reply
  • Ta on juba ammmu 18.

    Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga