blogid ja internett

Taavi Veskimägi blogi suri 3. septembril 2010

Enne valimisi tekkib ikka poliitikutel mõte kampaaniat teha ning avada oma blogi. Enamik neist sureb ka kohe pärast valimisi. Näiteks Taavi Veskimägi blogi kajastas vaid 2007. kampaaniat ning 3. septembril 2010 sai see ametlikult hukatud. Sellest kuupäevast ei olnud lehekülje aadress enam kättesaadav. Sellest blogi koopiaid saab lugeda siit:
http://www.isamaaliit.com/category/taavi-veskimagi-blogi/

Samuti kolis samal päeval Mart Laar oma blogi irl.ee alt minema aadressile martlaar.ee ja arvan, et taoline asi levib, kus poliitikud kolivad oma blogid erakondade alt oma nime alla. Sama asi on ka Reformierakonnaga. Vaid Keskerakond kogub oma blogisid ametliku lehe alla.

See eelnev ongi veel üks tõestus, et poliitikute blogidest tuleb teha kättesaadavaid koopiaid, sest muidu haihtub seal olnud jutt olematusse ning hiljem saab poliitik väita, et tema ei tea midagi.

Pealkirja juurde tagasi tulles, siis tegelikult suri poliitik Taavi Veskimägi blogi juba üsna enne 4. märtsi 2007 valimisi ehk veebruari keskpaigas kui ta lõpetas sinna kirjutamise.

Valimisteni on jäänud umbes 5 kuud ja võib oodata, et lähiajal suureneb poliitikute huvi internetis oma lehekülgi avada. Mina ütleks, et praeguseks ollakse sellega juba hiljaks jäänud, sellel pole enam erilist mõju kampaania seisukohalt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga