inimesedmajandus

Müüa eestiekspress.com ja eestipresident.com

Nii, muutunud eesmärkide tõttu panen müüki järgmised domeenid: www.eestiekspress.com, www.eestipresident.com ja www.ilvespresidendiks.net

Domeenide kirjeldused:

www.eestiekspress.com aegub 7. juuni 2011, lehel on hea page rank* (4/10)

Esimese domeeni alghind on selle 3 aastane registreerimise hind, umbes 30 $.

Selgitus ajalooliste asjaolude kohta. eestiekspress.com sai registreeritud Ekspress Grupp aktsionäride teavitamiseks, et kuidas rahvaaktsia on börsil tõusnud aga see osutus hoopis raha põletamise kronoloogiaks. Seega, need kes ostsid umbes 80 või lausa 110 krooniga, nägid ära oma aktsiate hinna langemise 10 krooni peale. Mis seal salata, ka minu investeering selles domeenis on tootnud kahjumit. Ainus hea asi, et äkki on ad-block filtrite abil reklaamide tapmine teinud inimeste elu mugavamaks. Need filtrid saavad kindlasti koos leheküljega uuele aadressile kolitud ja müügil on vaid domeen, mitte selle sisu.

Samuti on saadaval 20 $ hinnaga domeen eestipresident.com (page rank 3/10) ja ilvespresidendiks.net (page rank 4/10). Esimesele neist ei ole samuti sisu tehtud ja teine hoiab neid inimeste nimesid, kes toetasid Toomas Hendrik Ilvest presidendiks. Ma olen selle mehe maha kandnud ja olen veendunud, et sotside ebasoosingu pärast 2011. augustis Ilvest tagasi ei valita. See lähtub eeldusest, et IRL ja Reformierakond suudavad omavahel kokku leppida ühise kandidaadi. Kui mitte, siis on Ilves loomulikult taaskord nende plaan B.

Pakkumisi võib teha tlvliit ät hot punkt ee aadressil.

Kui ma pole asjakohaseid pakkumisi saanud või neid vastu võtnud, siis domeenid saavad kindlasti pikendatud aga võimalus nende omandamiseks on siis selleks aastaks kustunud.

Kui te nüüd küsite, et miks ma selle siin blogis välja käisin, siis väga lihtsalt põhjusel, siin käivad ka ajakirjanikud ja loodan, et neis tekkib huvi teemat kajastada.

* page rank näitab domeeni populaarsust, selle sisu väärtust Google arvates.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga