inimesedpoliitika

Sõudja Jüri Jaansoni poolt pole mõtet hääletada

Pärnumaalt on teada vähemalt 2 Reformierakonna kandidaati ja uut nime. Need on Andrei Korobeinik ja Jüri Jaanson. Mõlemad on ilmselgelt peibutuspartide tunnustega, sest pole avaldanud mõtteid ühiskonna edasiste arengute teemadel ja lihtsalt käe tõstmiseks on nad liiga tuntud.

Jüri Jaanson astus Reformierakonda, et kandideerida Riigikokku. Kaader ETV 30.11.2010
Jüri Jaanson astus Reformierakonda, et kandideerida Riigikokku. Kaader ETV 30.11.2010

Minus tekkis täna kurikaval mõte, et peaksin koostama parteide valimiste lubadustest küsimused ja siis neid läbisegi esitama kandidaatidele. Sisuliselt tahan tõestada oma hüpoteesi, et Korobeinik ja Jaanson võivad suure tõenäosusega toetada hoopis mõne teise partei poliitilisi lubadusi, sest ei ole kursis nende värske partei aastate taguste poliitiliste otsuste ja programmiga. Ilmselt seda neilt väga ei oodatagi.

Arvestades Riigikogus debattide puudumist ja tuimalt koalitsioon-opositsioon järgi otsuste tegemist, siis riiklikku ohtu nad ilmselt ei kujutaks, sest halvimal juhul võivad toetada mõnda opositsiooni mõtet, parimal juhul jätavad kasutama võimaluse oma peaga mõelda ning lähevad fraktsiooniga kaasa.

Mulle tundub, et tegevspordist lahkunud Jüri otsis pehmet maandumist ja Riigikogus ees oleva sportlased Jaak Salumets, Jüri Tamm ja Erki Nool andsid talle eeskuju.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga