3. detsembril saab EMT võrgus tasuta rääkida

EMT teatas, et reedel 3. detsembril saab tema võrgus tasuta helistada. Tasuta kõned EMT võrgus kehtivad kogu 3. detsembri jooksul kõikidele EMT lepingulistele, kõnekaartide ja Diili klientidele. Vaata järgi, kas inimese number on EMT võrgus, et saaksid talle tasuta EMT võrgust helistada ja selleks külasta Tehnilise Järelevalve ameti andmebaasi: https://nba.tja.ee/numbriparing.aspx

Mind eilne katkestus eriti ei mõjutanud, sest helistamist on vähe ja suurem osa infost käib interneti vahendusel (e-mailid, skype). Kuid sellele vaatamata kavatsen reedel helistada üsna mitmele inimesele, kellega pole pikemat aega suhelnud. Ennekõike tahan proovile panna EMT võrgu pingetaluvuse ja kutsun üles ka teisi EMT kliente reedesel päeval rohkem EMT võrgus olevate numbritega rääkima. Eelpool oli viidatud ka aadress, millega saate kontrollida sihtnumbri kuulumist just EMT AS-ile.

Aitäh EMT, vähemalt 3. detsembril teed sa oma klientidele rõõmu. Loodetavasti.

Vaata lisaks: EMT pressiteade tasuta kõnede lubadusega
https://www.emt.ee/web/www/uudised/-/uudis/1876623

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga