inimesedReformierakond ja IRL salaliikmed

Reformisti järelvalve all oleme langenud õiguse puudumiseni

Kas kohtutäitur võib võltsida dokumentide kuupäeva? Tundub, et Rein Langi ajal küll ning midagi sellele ei järgne. See on justiitsministeeriumi ametniku vastus, mille sain küsimuse peale, et miks olid paberile trükitud kuupäev ühe kuu keskelt ja see saabus postiga järgmise kuu keskel.

Justiitsministeerium pöördus koheselt kohtutäituri poole ning palus kohtutäituril edastada enda otsus kaebusele koos selgitustega, kas ja millal on kaebus …….-le edastatud.

Kohtutäitur edastas 12.06.2010.a enda 12.05.2010.a dateeringuga otsuse. Justiitsministeeriumi täiendavate selgituste peale avaldas kohtutäitur, et tegelikkuses on otsus vormistatud siiski 12.06.2010. a. Justiitsministeerium on juba eelnevalt enda vastuses väljendatud seisukohta, et kohtutäitur on käesoleval juhul rikkunud TMS §-s 217 sätestatud tähtaegu, mistõttu peab Justiitsministeerium vajalikuks kohtutäituri suhtes distsiplinaarmenetluse algatamist.

Kui keegi on veel kokku puutunud kohtutäituri Risto Sepp ebaseadusliku või seadusi eirava tegevusega, võiks sellest siin teada anda. Tegemist on inimesega, kes tegutseb küll ametimärgi varjus aga kelle teadmised seadustest ning veelgi enam nende täitmisest on pehmelt öeldes puudulikud. Otse öelduna olen esitanud kahel korral tema koostatud paberite või tegevusetuse peale kaebuse Justiitsministeeriumile ja mõlemal korral saanud ka õiguse. Ometigi pole Risto Sepp oma käitumist parandanud ja koostan nüüd kolmandat.

Panin postituse rubriiki Reformierakond ja IRL salaliikmed, sest Risto Sepp on endine Res Publica liige, kes linnapea Tõnis Paltsi ajal sai umbes 750 000 krooni hüvitist ühe Tallinna maantee äärde jäänud pinna eest.

One thought on “Reformisti järelvalve all oleme langenud õiguse puudumiseni

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga