Savisaar on Tallinna televisioonis

Täna kell 12.30 algas Tallinna televisioonis (Elioni pakettides kanal 74) linnapea Edgar Savisaare pressikonverents, kus keskendutakse prokuratuurile esitatud avaldusele uurida KAPO info lekkimist ajalehte Postimees, milles teda kahtlustati mõjuagendiks olemises.

savisaar tallinn pressikeskus
savisaar tallinn pressikeskus

Eriti pärast Kanal 11 otsust lahkuda vabast levist tuleks tõsisemalt järele mõelda, kas televisioon on see info kanal mida opositsioon vajab. Mulle tundub, et 21. sajandi Eestis ei anna enam korrata Itaalia Berlusconi fenomeni, kes telekanalite, ajalehtede ja ajakirjade toel tõusis ja püsib edukalt poliitikas. Samuti pole me Venemaa ega Valgevene, kus televisiooni suurimate kanalite toetab valitsusele annaks õõnestada uue telekanali loomisega.

Kadri Simson: Riigikogu liige ja Keskerakonna juhtkolmikusse kuuluja.
Kadri Simson: Riigikogu liige ja Keskerakonna juhtkolmikusse kuuluja.

Ma saan aru, et Tallinna linn ja opositsioon vajab oma infokanalit aga televisioon tundub olevat selleks üks keerukamaid ja kallimaid kanaleid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga