Kuusnurk, kolmnurk ja silm kui ripats

21. detsembril 2010 oli taoline kuusnurka, kolmnurka ja silma kujutava kaelaehte kaader eetris Ren telekanali reklaamis. Sellega viidati õhtul 21.10 algavale saatele, mida mina ei vaadanud ega oska selle tõttu ka öelda, mis teemaga seoses seda kasutati.
21. detsembril 2010 oli taoline kuusnurka, kolmnurka ja silma kujutava kaelaehte kaader eetris Ren telekanali reklaamis. Sellega viidati õhtul 21.10 algavale saatele, mida mina ei vaadanud ega oska selle tõttu ka öelda, mis teemaga seoses seda kasutati.

Kolmnurk(püramiid) ja silm on seostatud vabamüürlastega. Kuusnurk on näiteks sionismi märk, mis peaks leiduma ainult ühe riigi lipul. Seevastu viisnurk oli NSV Liidu lipul ja on Euroopa Liidu lipul, samuti Hiina Rahvavabariigi ja USA lipul.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.