Kalli Sebe bussipileti sees on ka helkuri hind

SEBE on kindlasti üks kallimaid Eestis sõitvaid bussifirmasid. Mina olen nende liine üritanud vältida juba 2001. augustist kui oli ebameeldiv kogemus bussiga 615MCE. Ma ei hakka selle asjaolusid täpsustama aga minus on endiselt viha selle firma vastu ja rõõmustaksin kui tuleks teade nende eksisteerimise lõpetamisest.

Bussifirma SEBE liitus sügisel Maanteeameti kampaaniaga “Sinu helkur võib päästa elu!”, mille käigus jagati bussireisijatele tasuta 5 000 helkurit.

Helkurid osutusid sedavõrd populaarseks, et SEBE otsustas bussireisijatele jõulupühade ajal kinkida veel 5 000 tasuta helkurit.

http://www.epl.ee/artikkel/589817

Tähelepanu tuleks pöörata sellele, et esialgsed helkurid saadi Maanteeametilt ja selle eest maksid kõik Eesti maksumaksjad. Sõltumata siis sellest, kas nad sõitsid bussiga, kasutasid seejuures Sebe teenuseid või ei sõitnud bussiga. Praegused helkurid tulevad aga ilmselt selle firma enda piletimüügi hinnast. Ilmselt üks kallimaid viise helkuri soetamiseks, sest hinnavahe piletis mõne teise firmaga võrreldes võib olla vähemalt 20 protsenti.

Mina soovitan osta või tarbida teenust just selle vajaduste põhiselt ja mitte millegi lisaks saamise pärast. Nii tuleb odavam üksiku tarbija jaoks, kes võib piletilt kokku hoida SEBE bussi vältides näiteks 20 krooni ja saab selle eest ilmselt mitu helkurit (tegelikult ma ei tea nende hinda, sest olen enda omad alati tasuta saanud).

Meenutab mulle PR-kampaaniat sellest, et SEBE avas Tallinna-Tartu vahel bussiliini, kuhu sai siseneda ka ratastooli kasutaja (bussi küljel oli tõsteseade).

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga