Kassid kaklevad

Eelmisel nädalal leidsin koduukse alt kollaste karvade tuti. Eks kassid ajavad ikka karvu aga jäljed viitasid pigem kasside omavahelisele suhete klaarimisele. Pärast teisest kohast kollaste ja mustade karvade leidmist olen juba kindel, et ümbruskonna kasside vahel on sagenenud konfliktid.

Kollased ja mustad kassi karvad. Autori foto
Kollased ja mustad kassi karvad. Autori foto

Ainult seda pole ma veel välja mõelnud, et kas nad juba peavad kevade ootusest pulmi või on neil lihtsalt tülisid territooriumi jagamisega. Ma ise kaldun arvama, et puusani ulatuv lumi on tõsiselt kärpinud linnakasside jalutusteede pikkust ja neil on konfliktid selle pärast, et kellele kuuluvad inimeste poolt lumest vabastatud teerajad.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga