Uue tehnoloogia vead

google error
google error

Ma olen juba kaotanud järje, et mitmendat korda saan otsingu kohta teate, et minu arvuti päring sarnaneb… kes teab millega. Igaks juhuks selgitan, et see ei sõltu märksõnast ja probleem on hoopis ISP ehk interneti teenuse pakkuja serveri sattumises keelatute nimekirja. Selle tulemusel saavadki kõik selle ISP kliendid taolise teate.

twitter error
twitter error

Ma olen juba ära harjunud, et Google Chrome brauseri järel annab twitter mulle tehnilise vea teate. Pean siis tagasi minema, uuesti sisse logima ja teisel korral enam viga ei esine.

skype error
skype error

See skype viga esines 23. detsembril kui algasid üle võrgu häired ja seda kajastati isegi uudistes. Taolisele pisiveale tähelepanu juhtimine näitab, kuivõrd sõltuvaks oleme tehnoloogiast saanud.

Kokkuvõttes ei ohusta need kolm näidatud viga mitte ühegi inimese elukvaliteeti ega igapäevast õnne. Kui väidate vastu, et olete õnnetum ilma skype, twitter või google programmita, siis tunnistage endale asjaolu, et arvuti on juba võtnud kontrolli teie elu üle.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga