Eesti eurovastane sõnum maailma

Juhtusin täna nägema juba teist euro suhtes kriitilist reportaaži BBC kanalilt. Selle järgi võib küll öelda, et ainult meie siin rõõmustame selle üle ja muu Euroopa vaatab pigem kaastundega. Mõned isegi kahjurõõmuga.

Eesti eurovastaste sõnum Euroopale. Kaader BBC
Eesti eurovastaste sõnum Euroopale. Kaader BBC

Euro sõnum: Tere tulemast Titanicule! Estonia, Welcome to the Titanic

Pole siis imestada kui naised ei saanud aru, miks eurotsooni kriiside ajal üritab üks väike riik sinna saada.

Õige vastus on muidugi see, et Eestil pole eurot vaja, meie kroon oli juba niigi selle suhtes fikseeritud kursiga. Me oleme propaganda üritus suure eurotsooni südamele, sest perifeerias ju € käsi käib halvasti (vaadake minu varasemat postitust, kus kriisis Kreeka, Iirimaa ja Portugal asuvad kõik ääremaadel ja Eesti on täpselt samaväärses seisundis) https://www.virgokruve.eu/2010/12/21/uhisraha-
euro-ei-jaa-perifeerias-ellu-osa-1/

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga