KAPO omasid poisse ei puutu

Maanteeameti peadirektor ning Isamaa ja Res Publica liidu liige Tsäkko saab oma ametis edasi jätkata, isegi pärast KAPO algatatud uurimist. Üldse iseloomustas seda novembri lõpu skandaali jahmunud ilmega Juhan Parts, kes ei oleks osanud oodata kopameeste kaevamist tema haldusalas.

IRL-i liige Tsäkko pääses korruptsiooni protsessi väikse ehmatusega ja jätkab Maanteeameti juhina. Kaader 29. detsembri Reporter
IRL-i liige Tsäkko pääses korruptsiooni protsessi väikse ehmatusega ja jätkab Maanteeameti juhina. Kaader 29. detsembri Reporter

Mulle meenub Möo ümbersõidu avamine, kus linti lõikasid 3 IRL-i liiget: Tsäkko, Parts ja Tiina Oraste (Järva maavanem). Samuti Savisaare sõnad või pikemate lausete mõte, et tegemist oli väikse kõrvalepõikega kui võeti vahele 2 reformikast omavalitsusjuhti  Rakveres ja Jõhvis ning mindi IRL-i ministri haldusalasse. Tema teooria järgi pidi selle järel tulema suurem rünnak tavalise sihtmärgi ehk siis Keskerakonna vastu. Ajalugu näitaski, et nüüd saab KAPO väita ennast ka Reformierakonnas ja IRL-is korruptsiooni uurinuks aga kogu jõud ja tähelepanu läheb Kapogate nimelisele Keskerakonna kaela langenud süüdistusele. Saame näha, kas Kapogate osutub opositsiooni kaela murdvaks raskuseks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga