Sentimeetrid

Suurbritannia üks tuntumaid ettevõtjaid on Richard Branson. Tal oli nii plaadifirma kui lennufirma Virgin ja tegeles ka muude asjadega. Mulle sattusid ette katkendid tema eluloost, kuidas ta õhupalliga üritas üle Atlandi lennata ja siis järjest kaugemaid eesmärke seadis. Kuid see on ilmselt paljudele teada. Hoopis põnevam tundus aga järgnev eraeluline juhtumine.

Vist esimese abikaasaga oli tal selline muret tekitav olukord, et pärast seksuaalset vahekorda tekkis tal lööve ja ülitundlikkus, mis kestis mitu nädalat ja häiris sellega tavalist elurütmi. Arstide soovitustest abi ei olnud ja lõpuks jõudis ta siis selleni, et lasi ennast ümber lõigata. Nagu ta rõhutas, siis 24 aastaselt polnud see sugugi kerge katsumus (tavaliselt tehakse seda väikeste poistega). Kasvõi sellel põhjusel, et pärast operatsiooni sattus vaatama täiskasvanutele mõeldud filmi ja tema õmblused rebenesid lahti. Kui rääkis juhtunust naisele, siis too olevat hakanud naerma.

Mina ei kujuta ette kui valus võib olla sentimeetri jagu lühemaks tehtud mehel aga ometigi näen selles ka naljakat poolt.

Tänapäeval peab ümberlõikuse järel üleüldse teleka välja lülitama, sest teatud kanalite ja filmide vältimine ei pruugi tulemust anda ja õmblused võivad rebeneda isegi ohutuna tunduva kanali pealt kasvõi ilmateadet vaadates.

13. juuni 2010 oli vist kõige lühema riietusega ilmast rääkiv neidis, keda ma nägema olen juhtunud. Seejuures top-less Lass või bikiinid on hoopis teine kategooria. Kaader Reporterist
13. juuni 2010 oli vist kõige lühema kleidiga neidis, keda ma olen näinud ilmateadet lugemas. Seejuures top-less Lass või bikiinid on hoopis teine kategooria. Kaader Reporterist

Huvitav, mis pilguga vaatasid seda koduperenaised? Eriti siis kui nemad on oma noorusliku vormi kaotanud ja mehes kire tekitamine nõuab planeerimist ja ettevalmistusi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga