Küsimus lugejale

Ma ei tea täpselt, mis nimega on see siia blogisse tekkinud pessimist aga viimastel nädalatel olen tähele pannud, et minu kirjutised saavad negatiivseid hinnanguid. Näiteks kui varem olid 4-5 tärni, siis nüüd enamasti 3. Taoline keskmine näitab, et keegi paneb valimatult negatiivseid. Las ta paneb neid edasi, sest ma sedavõrd enesekeskne inimene, et sellest välja ei tee ega vähem ei hakka kirjutama. See on vist omamoodi enesepiinamise moodus tulla siia ebameeldivat lugema ja siis teha klikk halvaks hindeks. Omast ajast teete seda, mina jätan reageerimata, sest pole siiani oma kirjutisi hinnanud ega hakka seda ka tegema.

Kõigile lugejatele ütlen aga seda, et jääge heaks. Kui leidsite siit midagi vajalikku, siis tulge ka tagasi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga