inimesedpoliitika

Urve ja Sven Mikseri uus algus

Ma tahaksin kirjutada midagi otse, ilma kartuseta välja paista rumal. Nimelt ei saa ma aru sotsiaaldemokraatide kampaaniast “Uus algus”, sest seal on toodud liiga vähe infot selle liigitamiseks poliitiliseks sõnumiks.

Sven Mikser ja Urve Palo "Uus algus" valimiste plakat. Foto Virgo Kruve
Sven Mikser ja Urve Palo "Uus algus" valimiste plakat. Foto Virgo Kruve

Ma lugesin kokku, et sellel plakatil on 56 tähemärki, 2 punkti ja 1 hüüumärk. Twitteri säuts teatavasti võib olla kuni 120 tähemärki. Kuidas saab valimistega seotud plakat olla poole infovaesem?

Kui tegemist poleks mulle teada olevalt poliitikutega, siis kahtlustaksin siin kas mingit telemängu reklaami või siis elus uue pöörde teinud inimesi. Seejuures jääb mul pildi järgi mulje, et tegemist oleks justkui tõmbuvate inimestega, kasvõi selle veidi avatud revääri järgi. Urve kaelakee on ilus. Ma sain tema ministriks oleku ajal Riigikogu infotundi vaadates väikse ehmatuse, sest siis tal oli kaelas allpool suuremate ja üleval väiksema diameetriga munadega kee. Siis ma mõtlesin küll, et heldene aeg, miks ta on androloogi töövahendi omale kaela riputanud. Kindlasti olete ka varem meediast tähele pannud, et kui jutt läheb meestearstile ja on vaja rõhutada nende erinevust muudest valge kitli kandjatest, kipub neil käes olema üks arsti mõõteriist, millega mehelikkus ära tuvastatakse. See on ka erineva diameetriga munadest kee.

Presidendi vastuvõtud ei kuulu minu poolt tähelepanelikult jälgitavate ürituste hulka ja seltskonna ajakirjandust ma samuti ei tarbi. Sealt ka minu viimane küsimus, et kas kusagil on olemas härra Palo ja proua Mikser või miks me näeme neid poliitikuid enamasti üksinda? Vähemalt Mikseril on kaaslane olnud (lühikest kasvu brünett) aga Urve kohta ma küll ei oska midagi meenutada. Näete siis, kuhu võib liiga lühikese sõnumi tagajärjel välja jõuda. Ma oleksin tahtnud arutleda nende plusside üle, miks anda hääl 6. märtsil sotsiaaldemokraatidele aga jõudsin hoopis sinna, et kas on olemas ja milline näeb välja proua Mikser ja härra Palo.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga