Lõpp on Ligi, Jürgen Ligi

Lõpp on Ligi, Jürgen Ligi. Luba tappa Eesti kroon, litsents 007. Valimisreklaam Tallinna Kaubamaja juures, pildi tegi Virgo Kruve 24.01.2011
Lõpp on Ligi, Jürgen Ligi. Luba tappa Eesti kroon, litsents 007. Valimisreklaam Tallinna Kaubamaja juures, pildi tegi Virgo Kruve 24.01.2011

Anti Poolamets on alati millegi vastu. Küll Euroopa Liidu ja nüüd viimati ühisraha euro vastu. Omalaadse vastase on ta leidnud ka Jürgen Ligi isikus. Kas tõesti on Eesti rahandusminister öelnud sõnad, et “Eesti kroon on kodukootud lepaleht”?

See käesolev postitus oli eelmise järel teine, kus kasutan valimisplakatitest tehtud pilte. Õigemini siiski kolmas, sest enne tänast päeva oli ka üks postitus Ester Tuiksoo videovalve all olevast plakatist. Ma kirjutan homme pikemalt oma sõitudest Narvast Võruni ja Paidest Pärnuni ning paned ka rohkem pilte ülesse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga