Jätsin Twitteri maha

… ja kirjutasin sinna täna viimase sissekande. Põhjus ennekõike selles, et minu harjumuspärane brauser Firefox (selle versioon polnud kõige viimasem) ei saanud enam pikka aega sinna postitada. Kui sain sisse, siis andis kohe veateate või pärast twitteris sõnumi kirjutamist andis veateate. Igatahes kasutasin paaril viimasel kuul Google Chrome brauserit ja üldiselt probleeme ei olnud. Kuid nädala alguses viskas see Google rakendus mul närvi mustaks ja võtsin selle arvutist välja. Ennekõike selle pärast, et arvuti logis oli iga päev paarkümmend korda hoiatusmärgiga teade, et googleupdate.exe ei saanud oma tööd tehtud. Ma ei soovi uuendusi, ma ei vaja uuendusi kui programm töötab soovitud kujul. Heaküll, korra kuus või korra nädalas võib uuendusi kontrollida aga paarkümmend korda päevas on ikka täielik liialdus.

Sellest brauseri kustutamist tulenes ka see, et pidin twitterit proovima Opera 10 peal. See tarkvara on järjekordne jänkide jama, sest keeldus parooli salvestamast kuigi panin talle kahel korral “salvesta” kinnituse. Mul on muudki teha kui oma erinevate profiilide salasõnu meeles pidada ja mina ei kavatse ennast programmide ja sotsiaalvõrgustike järgi kohandama hakata. Sellest eelnevast tulenevalt jää hüvasti twitter.com sa oled asendatav muude teenustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga