Liberaalid on valimiste esikohad jaotanud ja kampaania käib pronksmedali pärast

Kus on Keskerakonna ja Reformierakonna telereklaamid? Neid pole olnud juba rohkem kui kuu või lausa pooltest. Seevastu IRL ja SDE teevad juba mitu nädalat järjest aktiivselte telekampaaniat. Ma arvan, et liberaalid on leppinud oma küsitluste järgi ennustatud hõbe- ja kuldmedaliga ning tegelikult käib panustamine ainult kolmanda ja neljanda valimistulemuse peale (SDE ja IRL). Samuti pole Rahvaliidul raha kampaaniaks nagu kuulsin nende esimehe sõnade refereeringut ühest eilsest ajalehtede ülevaatest ning rohelistelt, kes ilmselt teevad rohkem pingutusi üksteise vastu kui valimistel parema tulemuse saavutamiseks.

Pean seejuures ütlema, et IRL-i reklaamid on kõik sisutühjad ja bluff. Esiteks rääkis Ene Ergma emapensionist aga ta ise pole ema. Samuti on summa 1/12 lisaraha igas kuus saadavale pensionile aga mul on kahtlus, et toiduainete hinnatõus, maagaasile aktsiisi kehtestamine, käibemaksu tõstmine ja kaukütte käibemaksu osa kahekordistamine on viinud märgatavalt rohkem raha välja.

Selle järel rääkis kaitseminister Jaak Aaviksoo tasuta haridusest. Targad mehed, mida on teie haridusminister Tõnis Lukas siis eelnevad 4 aastat ministeeriumis teinud? Kus on selle kohta kava ja arvutused või eelnõud? Järjekordne sisutühi möla. Täpselt nagu kolmandad reklaamid koduomanike kulude vähendamisest kui ise hääletati kaugkütte madalama käibemaksu kaotamise ja maagaasile aktsiisi kehtestamise poolt.

Sotside reklaamidest rääkides peab ütlema, et ilmselt on agentuur teinud parima, mis on võimalik neile kätte antud materjalist valmistada.

SDE esimees Sven Mikser on kõledas ruumis rääkimas valimiste programmist. Kas ta ei tundu kuidagi väike selle ruumi kohta ja üksildane? Kaader SDE reklaamist
SDE esimees Sven Mikser on kõledas ruumis rääkimas valimiste programmist. Kas ta ei tundu kuidagi väike selle ruumi kohta ja üksildane? Kaader SDE reklaamist

See reklaam meenutab mulle 2005. kohalike valimiste aegset Res Publica klippi, kus Taavi Veskimägi istus üksinda diivanil ja kohvikus ning rääkis ka oma monoloogi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga