Kommunist Andrus on parem kui kohuke. Hurraa!

6. märtsil saab hääletada kommunistliku Reformierakonna poolt. Neil on olnud ainult 2 erakonna juhti umbes 16 aasta jooksul, sest sarnaselt Põhja-Koreale hinnatakse neil kuulekust suurele juhile. Erakonna esimehe koht pärandub ühelt Tartu kommunistilt teisele.

Tegin ka ühe temaatilise plakat oma piltidest, kus võrdlesin Tallinnas Kosmose bussipeatuses olnud reklaame 2006. aastal ja 2011. aastal. Leian, et Kosmose sildi alla pandud plakat “Viime Eesti viieteist aastaga viie rikkama Euroopa riigi hulka” oli igati kohases taustsüsteemis.

Iga vaataja võib näha, et 2011. aastal oli seal ainult kuhi lund.

Reformierakonna plakat 2006. ja 2011. aastal samas kohas Tallinnas Kosmose trammipeatuses. Fotod Virgo Kruve

Reformierakonna plakat 2006. ja 2011. aastal samas kohas Tallinnas Kosmose trammipeatuses. Fotod Virgo Kruve

Nimelt oli 2007. aasta jaanuar väga vähese lumega ja külma ka eriti ei olnud. Seevastu oli seal korralik laia katusega R-Kiosk, mis pronksiööde ajal põletati maha ja asendati mingi väikse putkaga. Miks korraldati pronksiöö? Ainult sellel põhjusel, et kommunist Ansip pidi tõestama konservatiividele, et ta ei ole enam kommunist ja suudab minna oma kunagiste ideoloogiliste isade vastu.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga