Omandireform: usinad ametnikud tagastasid ühe maja asemel 2 maja

Eelmisel nädalal sai kirjutatud artikkel Eesti Vabariigi omandireformist ja ENSV aegadel natsionaliseeritud varade tagastamisest. Selle aasta juunis möödub 20 aastat Omandireformi aluste seaduse kehtestamisest ja siinkohal oleks sobiv meenutada tookordseid sündmusi. Vastuolusid leiab kasvõi lepingutest, kus kingitakse ühekorruseline maja (tegelikult kahekorruseline ehitis), maja plaanide juures on skeemid võlvkeldrist (majal seda pole), nelja päevase vahega tagastatakse kahel aadressil asuvad majad (3 ja 3a) ning mõlemaga koos üks ja seesama kuur. Ma ei hakka kogu lugu siia kopeerima ja viitan lihtsalt oma artiklite lehele Õigus omandile kodust tähtsam https://www.virgokruve.com/637/oigus-omandile-kodust-tahtsam/

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga