inimesedpoliitikaReformierakond ja IRL salaliikmed

Jaani kirik IRL-i valimisvankri ees

Lasnamäe õigeusu kirik põhjustas meedias tõrjuvaid reageeringuid, Peterburi Jaani kirikut käsitleti positiivselt. Eesti Reformierakonna Ringhääling tegi selle avamisest poolteise tunnise saate. Samuti näidati ära umbes sama pikk kontsert, kus kultuuriminister Laine Jänes sai taaskord kõnet pidada.

Minule ei meeldi riigieelarve küljes parasiteerivad judeo-kristlikud usuorganisatsioonid. Leian, et maksumaksja ei peaks finantseerima inimeste uskumist üleloomulikesse asjadesse nagu surnust üles tõusmine, rabi Jeesus, jne. Kui neil on usk, siis finantseerigu seda ka ise. Muidu võiks maksumaksja hakata toetama kasvõi horoskoopide koostamist. Ilmselt see oleks isegi laialdasemat heakskiitu leidev tegevus, sest usklikke peaks olema meil 15 protsenti ja selle näitaja järgi oleme Euroopa Liidu suurimate ateistide seas.

Jaani kiriku ehitamist juhtis Jüri Trei, kes on selle sajandi kõigil valimistel kandideerinud Res Publica või IRL-i nimekirjas. Nüüd siis saadetakse esinema IRL-i liige Rumessen. Samuti peaks mainima, et kirikut käis sisse õnnistamas Isamaaliidu nimekirjas valimistel kandideerinud peapiiskop Põder (Isamaaliidu kandidaat 1999. ja 2002. Pärnus http://www.vvk.ee/varasemad/k02/kandidaadid/4630.html )

Ma üldse ei imesta kui ka selle ehitisega tuleksid samasugused probleemid kui eelmise IRL-i liikmete usulise suurprojekti ehk ristisamba ehitamisel, kus autor Sternfeld, ehituse juht Reivik ja tellija-maksja Aaviksoo olid samast parteist kui Kaur Hanson või Bellanova ja pärast läks see punaseks ning kustus ära. Samuti 2x algsest kallimaks.

Kirjutasin eile sellise arvamuse artiklile http://www.epl.ee/artikkel/593552, et Peterburi kirikusse läheb esinema IRL-i liige, kes Riigikogu koha kaotamise järel on viimased paar aastat söötis olnud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga