Sotsiaalmeedia peegeldab sotsiaalmeediat

Uskumatu küll aga Delfi arvamuse rubriiki on tekkinud (trummipõrin ja innovatsioon) – PÄEV TWITTERIS. See on ülevaade twitteri postitustest, õigemini 7 autori tekstide kopeerimine. Meenub, et umbes 2009. kevadel tegi Delfi ülevaadet blogidest (nädala kohta) ja siis see suri välja. Ma pakun võimalikku põhjust: inimesed said teada, et võivad interneti tekste lugeda ilma vahendajata. Ootan ajalehtede ülevaate ajalehte, et saaks lugeda ainult olulisemate artiklite lõike. Umbes nii, et paar lauset igast maakondlikust ajalehest ja natuke pikemalt üleriigilisest lehest.

Huvitav kui kaua õnnestub taolise meedia tegevusmudeliga püsida, kus võtad kellegi teise tehtud toidu (teksti) ja segad selle siis väiksemate portsionite kaudu uueks toiduks? Peaks ka proovima võtta tüki putru, natuke praest ja kulbitäie suppi ning nimetama selle siis PÄEV TALDRIKUL.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga