blogid ja internett

Blogspot ei ole muutunud ja on endiselt sama kehv

Ma ei saa kohe üldse aru neist inimestest, kes jätkavad või lausa alustavad veel 2011. aastal blogi kirjutamist blogspot.com lehel. Muidugi võib mõnikord harva tänaval ka vene aegseid autosid sõitmas aga seal võib põhjuseks olla ka omaniku rahakott või nostalgia. Arvutis on kõik paari kliki kaugusel ja ma tõepoolest ei mõista, miks tahaks keegi vabatahtlikult nüüd sõita veel VAZ või LADA autoga kui oleks võimalik võtta üksõik milline teine kaasaegne automark.

Ma ei saa siiski jätta kiitmata wordpressi võimalusi, mis laseb teksti ja pilte kasutada ikka väga kasutaja soovide kohaselt. Näiteks bloggeris kirjutasin ära lõigu teksti, jätsin siis tühja rea pildi jaoks ja lisasin selle järele lõigu teksti. Mis te arvate, kuhu see pilt tekkis? Igatahes mitte sinna kahe lõigu vahele, vaid kogu teksti algusse. Ma pidin selle pildi lohistama soovitud kohta. Üldse tundus puuduvat igasugune võimalus pildi suurust määrata, sellele allkirja lisada või pilt teha lingiks.

Ma tegelikult ei tahtnud blogspot.com kasutajad panna ennast halvasti tundma, sest olgu nad rahul oma programmiga ja kasutagu seda edasi. Ma lihtsalt avaldasin arvamust, et on ka paremaid lahendusi. Nende oma valik, mida kasutavad. Minul on praegu ADSL-i ühendus aga ilmselt mõnikümmend miljonit inimest maailmas kasutab ka tänapäeval veel dial-up ehk telefoni ja modemi põhist ühendust. Las jääda ka neile see nostalgiline heli kui modem hakkas ühendust looma ja arvutid kooskõlastasid protokolli. Mis meenutas mulle, et peaksin ka oma modemile veel korraks juhtme taha panema ja selle heli ära salvestama, sest muidu pole seda näiteks 5 aasta pärast kusagilt võtta.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga