inimesedReformierakond ja IRL salaliikmed

Kohus mõistis reformierakondlase 5 kuuks vangi ligi miljoni krooni raiskamise pärast

Harju maakohus mõistis MTÜ Eesti Euroopa Liikumise (EEL) endise juhi Anna-Maria Galojani süüdi ligi 60 000 euro (938 tuhat krooni) omastamises ja võltsitud dokumentide kasutamises ning määras talle liitkaristuseks ühe aasta ja kümne kuu pikkuse vangistuse.

Reaalselt tuleb Galojanil vangis veeta viis kuud, ülejäänud aasta ja viis kuud tuleb tal kanda tingimisi karistust nelja-aastase katseajaga.

Lisakaristusena võetakse Galojanilt kolmeks aastaks õigus kuuluda juriidiliste isikute juhtorganitesse. Tsiviilhagi rahuldati 47 956 euro ulatuses, lisaks peab süüdimõistetu tasuma riigituludesse sundraha 417,03 eurot, menetluskulud ja kaitsjale kaitsjatasu.

Süüdistuse kohaselt kulutas Galojan EEL-i juhatuse liikmena 2007. aasta suvel enda tarbeks ligi miljoni krooni ulatuses EEL-i raha erinevate ilukaupade ja -teenuste, sealhulgas hinnaliste riiete, jalanõude ja ehete ning mitme lõbureisi eest tasumiseks. Väidetavalt kuritarvitas Galojan ka MTÜ kinkekaarte ning maksis ühele ajakirjale raha, et nad teeksid temast kaaneloo.

Allikas: http://www.postimees.ee/?id=430030

Mitte Reformierakond, vaid röövlibande! Õukonnalehele omaselt ei mainita artiklis sõnagi, millisest toredast parteist sai Eesti Euroopa Liikumine endale taolise kuritegeliku juhatuse liikme, sest see partei ka praegu veel võimul. Tuletame siis seda meelde Anna-Maria Galojani valimisplakati abil.

Reformierakonna liikme Anna-Maria Galojani valimisplakat 20. jaanuaril 2007 Tallinnas. Foto Virgo Kruve
Reformierakonna liikme Anna-Maria Galojani valimisplakat 20. jaanuaril 2007 Tallinnas. Foto Virgo Kruve

Samuti peaks siia lisama tema valimisreklaami, kus ta lasi ammuga täpsust riigis olevate probleemide pihta. Kahjuks selgus, et seda võrgus ei ole aga leidsin ühe teise reklaami, mis tundus sobivana.

http://www.youtube.com/watch?v=VkcE9GzEG8o

äriregistri andmetel oli Anna-Maria Galojan MTÜ Eesti Euroopa Liikumine juhiks 25.07.2007 kuni 18.10.2007, seejuures ainukene liige alates 14.08.2007. Kas see pole mitte tähelepanuväärne, et ta suutis vähem kui 3 kuuga RAISATA 750 tuhat krooni?

Võimalik, et tal oli kevadisest valimiskampaaniast ja ebaõnnestumisest (kogus 462 häält) sedavõrd suur masendus, et leevendas seda lihtsalt kulutamisega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga