Kummaliselt tunduv pilt: suurte säärtega Ines

Pilt ilusast inimesest, keda ilmselt kõik on näinud ka televisioonis aga trükise pildil tundub kuidagi imelikuna. Vaatasin ja mõtlesin, et kas olen näinud inimest, kelle sääred on jämedamad kui tema reied (põlvest ülespoole). Mõtlesin ja ei tulnud meelde ühtegi juhtumit.  Võimalik, et nägin nüüd esimest.

Rakveres tegutseva Kroonikeskuse maikuu kliendileht jätab mulje, et Inese pilti on imelikus suunas töödeldud.
Rakveres tegutseva Kroonikeskuse maikuu kliendileht jätab mulje, et Inese pilti on imelikus suunas töödeldud.

Mõtlesin siis, et äkki on pilti töödeldud ja teme reied teinud läbi noorenduskuuri. Sellele näib viitavat ka käe imelik kõverus randmest ülespoole. Selle kõige järel ma ei imesta, et mul puudub varasemast ajast mälupilt sedavõrd rinnakast lauljannast. Muidugi teevad arstid ka suurendamist aga ma oletan hoopis pildi töötlemist. Selle kõige peale hakkasin nüüd vaatama, et tagumik on ka suurevõitu, et sedavõrd kleenukeste reite otsa sobida.

Üldiselt olen piltide parandamise ja töötlemise pooldaja aga minu jaoks piirdub see värvidega ning ma ei ole kunagi inimese proportsioone muutnud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga