IMF-i juht sattus skandaali

Kas teie usute, et 62-aastane mees väljapaistval kohal (IMF-i juhina) võiks hotellitoas tikkuda ligi naistöötajale? Mina seda eriti usu. Ometigi on pühapäeva kuumaks uudiseks, et IMF-i juhti prantslast Dominique Strauss-Kahn´i New Yorgi politsei poolt just selles kahtlustatakse. Tema vastu on 3 süüdistust: kriminaalne seksuaalne tegu, vägistamiskatse ja ebaseaduslik vabaduse võtmine. Kaebuse esitajaks on 32-aastane naistöötaja, kes teatas enda tuppa lukustamisest, seksuaalsest ründamisest ja teo toimepanija lahkumisest. Kahtlustatav peeti kinni Prantsusmaale suundunud lennukis ja ainult 10 minutilise viivituse korral oleks ta ka pääsenud. Nüüd jääb tal ära tänane kohtumine Saksamaa kantsleri Angela Merkeliga ja kindel pole esmaspäeval Brüsselis Euroopa Liidu rahandusministrite kohtumisel osalemine, mis pidi arutama Portugali ja Kreeka päästeplaane.

Täpsemalt saab lugeda BBC artiklist:

http://www.bbc.co.uk/go/rss/int/news/-/news/world-us-canada-13402845

Minu jaoks tundub siin olevat poliitiliselt lavastatud skandaali võimalus, sest mees oli üks ilmsemaid kandidaate Prantsusmaa presidendi Nicolas Sarkozy vastu ja samuti on spekuleeritud, et tema ametikohal jätkab praegune Prantsuse rahandusminister Christine Lagarde.

Artiklis rõhutatakse, et see skandaal tõmbab Strauss-Kahn´i kandideerimise plaanidele kriipsu peale. Ega tea midagi, vähemalt Itaalias lähevad armukeste skandaalid rahvale küll peale ja pealegi on temalgi olnud varem armusuhe IMF-i naistöötajaga, mis oli küll vastastikune ja tõi kaasa vabanduse IMF-i töötajate ja oma abikaasa ees.

Kuid kes teab, äkki raha võim muutis meest sedavõrd, et ta hakkas pidama ennast ka naistele vastupandamatuks, eriti kui elab 3000 dollarit maksvas hotellitoas.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga