Selline on sündsuse piire ületav kommentaar

Helju Vals  oli ka suur reformierakonna pooldaja ja keskerakonna vastane. Püüdis ikka rikkuritele mett moka pääle määrida ja pursuidele pugeda. Ta tütar oli samuti kunagi potimehe ajakirjanik ja tal on laps-invaliid.

http://www.tallinnapostimees.ee/?id=461898

Uskumatu, et hiljuti surnud inimese kohta kirjutatud arvamus, milles ei ole ühtegi ebasündsat sõna ja minu meelest ka kaheldavat tagamõtet, põhjustab nõiajahi autori selgitamiseks. Ainult siis on see mõistetav kui artiklis hakata rõhutama teksti saabumist linnavalitsuse arvutist. Muidugi ka seda, et asja uuris BNS, mida juhib Anvar Samost, kes minu mäletamise järgi pole ühtegi korda Keskerakonda kiitnud. Kui jätta arvestamata need jutud, millega ta kiitis Mikseri, Kreitzbergi ja teiste lahkumist või muud erakonna sisest  käärimist.

Siit saab teha järelduse, et ametnikud peavad limpsima samu asju, mida ajakirjanikud, sest selle kohta erinevat arvamust avaldades (mulle ei meeldi SEE pulgakomm), võib järgneda ametkondlik uurimine.

Üldiselt, mina pooldan alati oma nime all arvamuse avaldamist ja anonüümsete arvamuste kirjutamise aeg on raisatud. Muidugi on inimeste taluvuspiir erinev aga internetis ei ole anonüümsust ja arvata tasub ikkagi sellise piirini, kus oled valmis sellele ka oma nime alla kirjutama.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga