Telekanal meestele: Kanal12

Välismaalaste omanduses olev telejaam Kanal2 avast naistele suunatud Kanal11 järel ka meestele suunatud Kanal12-ne, mida näeb ainult tasuliste operaatorite pakettides.

Mina sain selle olemasolust teadlikuks ühte Reporteri ajaviite tundi juhuslikult vaadates, kus tehti ühele blondiinile kehamaalingut ja ühtlasi räägiti siis ka alustavast telekanalist. Selle kohta jagas selgitusi Kairi Rondo.

Kairi Rondo ilmateate lugemine 9. juuni 2011 "Reporter"
Kairi Rondo ilmateate lugemine 9. juuni 2011 "Reporter"

Ma ei ole siiani sellele kanalile veel pulti klõpsinud aga vaatasin nende saatekava ja seal ei olnud midagi minule huvi pakkuvat. Küll sattusin uudiste seas sellisele, et Rakveres toimunud punklaulupeol oli avara dekolteega Kairi ka saatetööd tegemas ja kaamera ees tõmbas siis üks Aknool nimeline punkar tal rinnad paljaks. Minu meelest üsna inetu, sest kultuurne inimene ei lähe teiselt riideid seljast rebima. Muidugi järgnes sellele hädaldamine, et naisterahva au sai teotatud, sest tal polnud ju rinnahoidjat (loe: au hoidjat) ja nüüd televaatajad nägid tema rindu.

Ma arvan, et seal ei olnud midagi uudisväärtuslikku, sest rinnad on umbes 53 protsendil Eesti inimestel, sest selline on naiste osakaal populatsioonis. Mulle meenutab see mõnevõrra aastaid tagasi laulja Janet Jacksoni rinna paljaks rebimist sadade miljonite televaatajate ees, mille korraldaja pärast muidugi sügavalt kahetses aga teemast räägiti mitmeid nädalaid hiljemgi. Seda nimetati igasuguste põnevate nimedega, näiteks esinemise kostüümi talitlushäireks.

Selle juhtumi järel arvati ka, et see võis olla asjaoliste poolt kokku lepitud. Samamoodi on ka nüüd osa juhtumit kommenteerinud anonüümikutest arvamusel, et küllap Kairi ise provotseeris seda. Raske on midagi arvata aga igal juhul tuleb hukka mõista need ajukääbikud, kes Aknooli vastu käe tõstsid ja teda teadvuse kaotuseni peksid. Tekst:
http://publik.delfi.ee/news/inimesed/teletahe-tissid-paljaks-tommanud-
aknoolil-peksti-nagu-sassi.d?id=48035113

Ennekõike on tegemist loomastunud käitumisega, et lähen ja annan füüsilise karistuse. Pealegi veel 5 aastase lapse nähes. Minu jaoks on need täiesti erinevates kaalukategooriates olevad asjad, kas siis paljastada midagi inimese keha kohta (meil kõigil on need häbenetavad asjad ja miks me põeme, et igalühel on need natuke isikupärased?) või minna ja lüüa teda nii kõvasti, et veri jookseb ja ohver kaotab teadvuse.

Nõustun pigem nendega, kes näevad Kairi provotseeringut ja tegijate soovi saada tähelepanu kanalile. Ees on ju suvine periood kui inimesed vaatavadki vähem televiisorit ja sellisel ajal uut telekanalit käivitada on ikka hulljulge ettevõtmine. Peaks menutama ka Anu Saagimi väidetavalt tuuleiili poolt kergitatud kleiti 2008. aasta Õllesummeril, mille järel sai kogu Eesti teada, et Anu ei kanna aluspesu. Ma ei tahaks siin võrdlema hakata aga naise paljad rinnad ei ole kindlasti midagi piinlikku, eriti kui need on noore ja ilusa naise küljes. Need võivad tekitada vaatajas ainult imetlust või siis kadedust aga kindlasti mitte ebameeldivaid tundeid.

Õpetussõna telesaadete tegijatele võiks olla selline, et kandke ikka alati rinnahoidjat ja aluspesu, sest võite sattuda kokku ennustamatu käitumisega inimestega. Pesu ütleb selle kandja kohta nii mõndagi. Pärast mängida häbisse jäänud naist tundub lisaks ülepakkumisena.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga