Rahvaliidu uudis 6. juunist alates on “teeme kodulehte”

Vaatasin üle mitmete kuude Eestimaa Rahvaliidu kodulehele. Kui varem olid nad aadressil ww.erl.ee, siis nüüd suunatakse külastaja ümber www.rahvaliit.ee aadressile. Mis muidugi on pikem ja harjumatult uus aga ka väga toores ja poolik. Näiteks paremas servas oleva teksti järgi uudiste rubriigist “teeme kodulehte”, saame järeldada, et umbes sellel kuupäeva toimus viimane info sisestamine kodulehele.

lehekülje rahvaliit.ee ekraanipilt aruannete rubriigist, kus peaks seaduse kohaselt olema avaldatud erakonnale laekunud annetused aga kus leidub ainult pangakonto info. Ekraanipilt 12 juulist 2011
lehekülje rahvaliit.ee ekraanipilt aruannete rubriigist, kus peaks seaduse kohaselt olema avaldatud erakonnale laekunud annetused aga kus leidub ainult pangakonto info. Ekraanipilt 12 juulist 2011

Kui ma tohin soovitada eile kõneks tulnud IRL-i pettunud liikmetele, siis nad võiksid proovida üle võtta Rahvaliidu ja selle taaskord elule äratada. Mina näen siin küll tööpõldu, mis on avar. Iseasi, et nad mõistetaval põhjusel ei soovi päästa neid, keda nad ise nimetasid rasvaliitlasteks. Võimalik, et nad pole ka unustanud 2003. aastal öeldud Villu Reiljani sõnu, et parlamendist välja jäämisel oli neil aeg “sisekaemuseks”.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga